49 Maori Tattoo Ideat – tärkeimmät symbolit ja niiden merkitys

Maori-tatuointi tai perinteisesti myös ta moko kutsutaan, on yksi suosituimmista tatuoinnit par excellence. Viime aikoina tällaiset tatuoinnit ovat jälleen melko trendi. Sekä miehet että naiset haluavat tällaisia ​​heimojen tatuointeja ja usein pistetään eri kehon osiin. Nykyään tietenkin tatuointimenetelmä poikkeaa huomattavasti perinteisistä polvilleista ja Uudesta-Seelannista, joita syntyperäiset heimot käyttävät. Haluamme kuitenkin sanoa muutaman sanan maori-tatuoinnin muinaisesta perinnöstä.

Polynesialainen Maori Tattoo on palannut muotiin

tribal motiivi maori tähystys tatuointi miesten tatuointi

Mitkä ovat maorit?

Tämä on itse asiassa Uuden-Seelannin alkuperäiskansojen nimi, joka tuli alunperin Polynesiasta. Kukaan ei voi sanoa tarkalleen, milloin Maori asettuu ensimmäistä kertaa Uuden-Seelannin rannikolle. Mutta tosiasia on, että tällä kansalla oli ehjä kulttuuri, jolla oli runsaasti ainutlaatuisia tapoja ja tapoja, jotka olivat täysin tuntemattomia ja käsittämättömiä eurooppalaisille.

Tällainen rituaali oli tatuointi. Maori on aina pitänyt sitä pyhänä ja sitä pidettiin hyvin erityisenä aloituksena.

Maorit olivat myös melko kamppailevia ihmisiä, jotka koostuivat useista heimoista, jotka usein osallistuivat sotaan. 1800-luvun puolivälissä Maorin elämä on muuttunut nopeasti, koska eurooppalaiset ovat uudentyyppisen Uuden-Seelannin väestöä, jotka eivät ole tuottaneet pelkästään kivääriään vaan valitettavasti myös sairauksia. Tässä on joitain jännittäviä faktoja historiasta ja alkuperäiskansojen maori-kulttuurista.

Maori naiset, joilla on kasvojen tatuoinnit

Maori naisten puinen patsaat tatuoinnit kasvot
Perinteinen tatuointi

Ainoa joka tiesi Maorin tatuoiden salaisuuden oli aina tohunga ta moko, mikä tarkoittaa tatuointimestari. Hän oli yksi heimon arvostetuimmista ja viisaimmista henkilöistä, ja hänellä oli yksinoikeus tatuoida heimot. Koska päätä pidettiin Maorin kulttuurin pyhimpänä osana, erityisesti soturit ovat koristelleet kasvonsa tatuoinnilla. Naiset, toisin kuin miehet, pyrkivät yleensä tatuamaan leukansa ja huulensa. Perinteisesti Maori ei käytä neuloja, kun tatuoinnit toimivat nykyään. Päinvastoin - tohunga ta moko käytettiin myös erityisiä veitsiä ja talttoja (UHI).

Artful Sleeve Maori Tattoo miehille

uros-maori tatuointi olkavarsi

Pääsääntöisesti ne on valmistettu albatross luista, hain hampaista tai kivistä. Ja niin Maorin tatuoinnit eivät saarnautuneet, vaan kirjaimellisesti kudottu ihoon. Perinteinen tatuointimuste saatiin yksinomaan luonnontuotteista - puuhiiltä, ​​erityisillä sienillä tartuntakerroksilla tai Dammerharzilla, sekoitettuna eläinten öljyihin.

Tatuointi alkoi lapsuudessa ja tämä prosessi kesti vanhaksi. Eri symbolien ja merkkien kautta kerrottiin tatuoidun henkilön elämässä tärkeimmät tapahtumat sekä heidän asemansa, rikkautensa ja luonteensa.

Nuori Maorin soturi tyypillisellä Ta Mokolla kasvoilla

maori-tatuointi-nuori-soturi-face tatuointiTärkeimmät Maori-tatuointimotit

Jokainen Maori-tatuointi on ainutlaatuinen ja erittäin monimutkainen. Ja vaikka jokainen tatuointi on mukautettu kunkin henkilön erityispiirteisiin ja heidän elämänhistoriansa, on jo olemassa joitain symbolisia ja merkkejä, jotka ovat hyvin erottuvia ja tyypillisiä Maori-tatuoinnille. Useimmat heistä ovat nykyään hyvin usein ja mielellään piileviä tällaisten tatuointien kanssa ja suosivat monia ihmisiä. Näihin kuuluvat esimerkiksi geckot, tikit, enatan merkit, kilpikonnat, kuoret, manta-säteet, hainhammas, aallot, tähdet ja aurinko.

Niin sanottu Marquesas ristissä on myös perinteisesti erittäin suosittu ja sillä on neljä maailman suunnitelmaa. Tämä symboli tarkoittaa myös tasapainoa ja harmoniaa ja antaa tatuoidulle henkilölle vakauden ja rauhan. Miehet voivat tuijottaa tämän symbolin jo tänään, varsinkin kun heimojen yläosaan tatuointi yhdistetään myös muihin hahmoihin ja elementteihin.

Maori Tattoo - Marquesas Crossin painopiste

Maori tatuointi miehistön tatuointi

Tiki on yksi nykyajan merkittävimmistä ja yleisesti kaiverruneista hahmoista. Alun perin se edustaa ensimmäistä ihmistä ja riippuen vedetyistä elimistä - silmistä, nenästä, suusta jne., Tatuointi johtuu myös tietyistä erilaisista merkityksistä.

Tiki yhdistettynä tyyliteltyyn keihäänpäähän

maori tatuointi idea heimojen motiivit miesten tatuointi

Gecko me kaikki tunnemme ja rakastamme toisiamme. Uuden-Seelannin söpöjä liskoja onnea ja suojaa taudilta. Maorilaitoksessa uskotaan, että geckot voivat puhua jumalista ja siksi niitä pidetään pyhinä olentoina. Yksilöllisesti tai osana suurempia tatuointeja geckot näyttävät myös yleistyneiltä ja tulevat nopeasti silmiinpistäviksi.

Rinta-olkapää tatuointi gekkosymbolilla

todellinen motiiveja heimojen tatuointi käsivarsi

mantoja ovat maorien suosituimpia merenkulun symboleja. Hyvin usein stungin takana ja koristeltu lukuisilla pienillä kuvilla. Luistimet ovat valtaa ja itsevarmuutta. Esimerkiksi rohkea soturi on täysin perusteltua tällaisen merkin kantamisessa.

Manta Rays takana tatuoinniksi

Maori tatuoinnit naisten tatuointi heimojen taaksepäin

kilpikonnia Koko Polynesian alueella heitä pidetään parhaimpina merenkulkijoina meressä, joten näitä olentoja pidetään pitkäikäisyyden, onnellisuuden ja kestävyyden symbolina.

Turtle tatuointi yhdistettynä pieniin hain hampaisiin

kilpikonna motiivi käsivarsi tatuointi mies

Myös kaikki muut merenolennot kunnioittavat Maori-heimot ja heitä pidetään välttämättömänä. Pysy siis esimerkiksi delfiinit ystävyyttä, harmoniaa ja iloa ja kalmaria symboloivat suurta älykkyyttä ja ehtymätöntä tietoa.

Aurinko Euroopan tai muiden muinaisten kulttuurien tapaan se tarkoittaa suuruutta, voimaa ja rikkautta, eikä harvoin jumalallista.

Alempi jalka Maori tatuointi tyylitelty aurinko

Maori tatuoinnit heimojen motiivit jalka tatuointi

Tutustu muihin Maori-tatuointisymboleihin kuvagallerillamme ja lue lisää niiden merkityksestä. Ajattele, mitkä merkit sopivat sinulle parhaiten ja mitkä niistä saattavat lähipäivinä puukottaa.

Mitkä ruumiinosat sopivat sinulle? Ehkä työsi tai elämäntapaasi ei todellakaan anna sinun käyttää tatuointia avoimessa kehossa? Tai ehkä päinvastoin?

Toimitusryhmä toivoo hauskanpidon ja etsinnän!

Maori hiha tatuointi miehille

huono maori tatuointi heimojen tatuointi

Hieno reiden tatuointi naisille

jalat tatuointi maori motiivit naiset tatuointi

Tai hienovaraista olkapäätä

hyvät maori tatuointi idea olkapää

Selvitä, mikä Maori Tattoo sopii sinulle!

kaarevat motiivit maoir tatuointi olkapää

rinnan rinnan maori tatuointi miehiä

kyynärpää tatuointi miesten tatuointi ideoita

hieno maori tatuointi punainen musta

geometriset motiivit tatuointi maori tribal tattoo

takaisin maori tatuointi idea naiset tatuointi

pää tatuointi maori heimojen motiivit miesten tatuointi

miehet tatuoinnit maori tatuoinnit ideoita heimojen motiiveja miesten tatuointi maori tatuointi ideoita käsivarren jalat rinnassa

Maori motiivit takaisin tatuointi miehille

maori tatuointi hyvät tatuointi lantio

Maori tatuointi ideoita naisten miesten tatuointi

Maori tatuointi miesten tatuointi niska niska

Maori tatuoinnit miesten tatuointi käsivarsi

Maori tatuoinnit olkapää miesten tatuointi idea

maori tatuointi eläinkuvio heimojen

uusi-seelanti maori tatuointi käsivarsi

ylähammas maori tatuointi mies tatuointi

ylävartalon olkapää maori tatuointi ideoita luistella

ylävartalon tatuointi miesten tatuointi maori-motiiveja

ylävartalon tatuointi maori motiivit heimojen

käsivarsi käsivarsi tatuointi maori motiiveja

skate motiivi maori tatuointi ideoita

takaisin maori tatuointi ideoita miesten tatuointi

olkapää maori tatuointi miesten tatuointi

olkapää tatuointi ideoita heimojen tatuointi

tähti motiivi maori tatuointi ideoita miesten tatuointi

tatuointi mallit maori motiivit miehet tatuoinnit

tribal motiivit maori tatuointi ideoita käsivarsi miesten tatuointi

heimojen motiivit maori tatuointi miehille

kyynärvarren tatuointi auringon kilpikonna

Tribal motif kyynärvarren maori tatuointi

heimojen tatuointi maori-motiivin yläosa

heimojen tatuointi olkapää tatuointi maori

kyynärvarren maori tatuointidea

käsivarsi käsivarsi maori tatuointi miesten tatuointi

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 + = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map