Pilih katil ketinggian yang betul dengan tangga untuk tapak semaian

katil tinggi yang betul dengan tangga di bilik kanak-kanak berwarna-warni mainan

 Pilih katil ketinggian yang betul dengan tangga untuk tapak semaian

Adakah anda masih ingat hari-hari ketika katil ranjang kelihatan seperti aksesori tentera dan diperbuat daripada logam dan mereka adalah penyelesaian paling tidak selesa yang boleh ditawarkan kepada kanak-kanak? Belum lagi bahawa naik dan turun hanyalah siksaan.

Tetapi tangga kontemporari dan tangga kreatif telah menjadikan katil sebagai pilihan terbaik untuk perabot di tapak semaian. Anda akan terkejut berapa banyak variasi baru yang ada di pasaran dan betapa mudahnya anda dapat mencari tempat tidur yang sesuai untuk anak anda yang sedang berkembang.

Sama ada anda ingin berpindah ke tempat tidur atau hanya mencari nasihat yang berguna, anda akan mengambil gambar-gambar berikut ke arah yang betul.

Dua katil loteng kayu besar dipisahkan oleh tangga

katil tinggi yang betul dengan tangga di dalam pepejal bilik kayu kanak-kanak
Pastikan bilik itu cukup besar untuk katil dua tingkat.

Oleh kerana katil ranjang adalah tambahan yang bagus kepada tapak semaian, pastikan ruang yang cukup ada sangat penting. Perkara yang baik tentang tidur ialah bahawa anda boleh menggunakan permukaan menegak. Sebaliknya, kawasan melintang sangat penting untuk pergerakan yang selamat di sekeliling tempat tidur tanpa menyebabkan sebarang halangan bersama.

Ingat bahawa aksesori, seperti tangga, tangga, laci, memerlukan lebih banyak ruang di sekeliling anda berjalan normal dan masih mempunyai ruang yang cukup. Pastikan bilik cukup besar untuk mempunyai ruang yang cukup untuk semua tambahan ini. Ambil beberapa meter jarak berjalan kaki di tangga atau tangga supaya anak-anak selamat naik dan turun.

Tilam lembut yang berwarna-warni dengan jalur

katil tinggi yang betul dengan tangga di bilik kanak-kanak empat kanak-kanak

Betul menilai kemampuan anak anda untuk memasuki tempat tidur

Jika anda sedang mencari katil, pastikan anak-anak berada bersama anda di peringkat akhir membeli-belah, atau sekurang-kurangnya tahu cara mengendalikan tangga atau tangga. Katil-katil susun memerlukan satu cara untuk mencapai tahap atas. Tangga yang terlalu sempit atau sukar untuk mendaki boleh menjadi cabaran yang sukar untuk anak-anak anda.

Sekiranya mungkin, periksa betapa sukarnya mereka memanjat tangga dan pastikan ada rantai tangan untuk ditahan. Banyak katil yang tidak mempunyai pagar telah dibuat untuk kanak-kanak yang lebih tua atau remaja yang tidak perlu bimbang tentang keseimbangan. Jangan lupa fakta ini apabila mencari katil yang sesuai untuk kanak-kanak dalam kumpulan usia yang sesuai.

Warna pastel di tapak semaian mewujudkan keamanan dan keselesaan

katil yang betul tinggi dengan tangga di lembaran hijau kanak-kanakKatil loft kontemporari putih mempunyai laci dan rak

katil tinggi yang betul dengan tangga di permukaan semulajadi putih halus

Apakah jenis katil yang sesuai dengan gaya hidup dan gaya hiasan anda?

Katil-katil dua boleh didapati dalam kebanyakan bentuk, konfigurasi dan gaya hiasan. Terdapat pelbagai kemungkinan besar yang boleh anda fikirkan, sebagai contoh, katil hampir di atas bumbung, jadi anda boleh meletakkan meja dan objek berfungsi yang lain di bawah katil! Ini sesuai untuk bilik-bilik kecil di mana anda perlu menjimatkan ruang. Pastikan bahawa dengan jenis konfigurasi yang anda pilih, tangga dan tangga mudah masuk.

Tempat tidur loteng terbina untuk lebih daripada dua adik beradik - pelindung pelindung

katil tinggi yang betul dengan tangga di meja sebelah kerusi nurseri

Katil-katil yang akhirnya bergaya lagi. Dan sama ada anda memilih katil perhimpunan diri di kedai atau mahu dibuat khas, pilihannya tidak berkesudahan. Sebaik sahaja anda membuat keputusan tentang jenis katil, pertimbangkan keselamatan katil bayi dan pelan ruang yang cukup di sekeliling tangga dan tangga. Kanak-kanak akan menikmati perasaan kemerdekaan di atas katil yang baru!

 Reka bentuk katil lipat lain yang diperbuat daripada kayu, yang mempunyai tangga dan katil gelongsor tambahankatil bertentangan betul dengan tangga di katil double nurseri

Katil loteng yang besar dengan laci di bawahnya

katil katil yang betul dengan tangga di tapak semaian stabil  Katil tidur dilengkapi dengan tangga katil yang betul tinggi dengan tangga di dalam struktur besar nurseri

Katil lipat feminin putih mempunyai katil gelongsor untuk setiap kes

katil tinggi yang betul dengan tangga di katil gelangsar nurseriStruktur katil tempat tidur ini    katil tinggi yang betul dengan tangga di bilik penyimpanan putih nurseri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map